zondag 14 augustus 2016

Rotsjes (pinda-rotsjes, tutti frutti-rotsjes, bananen-rotsjes, cornflakes-rotsjes)

Chocolade is altijd goed! Zeker met lekkere vruchtjes en nootjes erdoorheen gesmolten. Voordeel van deze rotjes is dat ze goed houdbaar zijn en je ze dus goed mee kunt nemen onderweg. Lekker als tussendoortje en / of als toetje. 

Ingrediënten:

(genoeg voor 13 personen)
  • Chocolade (bijv. blok smelt chocolade van 200 g.)
  • 300 g. pinda’s / tuttti frutti / gedroogde bananen /cornflakes
  • Stuk bakpapier

Smelt de chocolade. Dit gaat au bain marie, met je etensbakje in pan met warm water, het beste, 
Brokkel / versnipper / snij de gedroogde bananen of gedroogd fruit tot kleine stukjes. 
Meng vervolgens de gesmolten chocolade met de bananen en het gedroogd fruit. Je kunt ook variëren met bijvoorbeeld pinda's of cornflakes 
Maak rotjes op het bakpapier en wacht tot de chocolade gestold is.

Jammie jammie :)

Recept van: Marleen




Geen opmerkingen:

Een reactie posten