woensdag 20 juni 2012

Mueslikoek

Een super-tussendoortje, ook als je helemaal niet aan het buitensporten bent. Ik bak er bijna elke week wel eentje.

  • 200 gram volkoren meel
  • 200 gram muesli
  • 200 gram suiker
  • een groot glas melk, soja-melk of karnemelk
  • 1/3 pakje boter (geen margarine oid).
  • 2 eieren

Smelt de boter en voeg alle ingrediënten toe. Voeg de melk als laatste toe, schenk er steeds een beetje melk bij tot je een stevig deeg hebt. Roer goed door elkaar. Stort het beslag in een bakblik en strijk de bovenkant vlak. Bak de koek een uurtje, totdat een er in gestoken vork er weer schoon uit komt.

De koek is ook lekker met meer boter (smeuïger), extra rozijnen, basterdsuiker, etc. Maak er wat lekkers van!

Recept van: Karolien

Geen opmerkingen:

Een reactie posten